Turn-offs!

Nå legger jeg alle “korrektheter” vekk og er så ærlig og overfladisk som jeg (og jeg tør å påstå flere av oss egentlig) er.

Så alle dere gutter og menn der ute, ta noen tips fra meg, en average girl, om hva dere ikke bør gjøre hvis dere vil framstå så bra som mulig hos en jente dere kanskje nettopp har møtt. Men, ingen regler uten unntak: har man sjarm og personligheten 100 % inne, så betyr ikke disse punktene noenting! ;)

Ok, let’s go.

Dårlig hygiene (herreGUD det må være verdens største turn-off)

 1. Pizzarester i munnviken - Tror du jeg vil kysse det der? VASK DEG FOR FAEN. Du er ikke en 3 år gammel gutt. Voksen nå vettu.
 2. “Overlag”/rester på tennene. Tenner er faktisk noe jeg setter veldig høyt. Det tar 2 min. å pusse tennene. Selv tar jeg fram tannbørsten minst 3 ganger hver dag, og jeg forventer faktisk at en potensiell sjarmør holder sine i sjakk og orden! Jeg snur heller og kommer aldri tilbake. Så ille er det.
 3. Dårlig ånde… Jeg brekker meg nesten bare jeg skriver dette. Se punkt 2. Puss. Tennene. Dine. Eller ha i hvertfall en pakke EXTRA eller to i lommen.
 4. Skittent hår: Vær en sivilisert innbygger og dusj.

Svettelukt er som dere ser ikke nevnt her, for jeg eeer faktisk ikke SÅ prippen som jeg kanskje fremstiller meg som. Såfremt denne lukten er “ren” svettelukt, som kommer på tross av dusjingen. Syntes faktisk svette er litt = mann.

Jeg personlig tar veldig godt hånd om hele meg, fra tær til hår. Og jeg tar ekstra godt vare på kroppen min før jeg skal møte en “utkåret.” Kroppen er mitt tempel. Skjønner ikke hva som er i tankene på dem som ikke bryr seg. Ikke klag når du må henge på chat.no for å få deg noe, i så fall……

Klær som sagt jeg bryr meg midt i kneet om å være “interessert i bare det indre”. Det er tidenes bullshit! Alle vet at det er 50/50.

 1. Gjenbruk. Herregud, jeg sier ikke at gutten skal ha like overfylt klesskap som jeg, men når han bruker den samme skjorten 4. dag på rad så er det noe inni meg som sier KLIKK! (Og det er lyden av turn-off. )Hva som helst annet, vær så snill. Varier. Prøv ut.
 2. Mismatching. Ok, jeg innrømmer det. Jeg er og forblir en som ikke takler når ting ikke er på stell i klesveien. Gå SAFE da i hvert fall. Jeans og en tskjorte, how hard does it get?

Penger

 1. Snylter. Jeg ber ikke om en rikmann, jeg ber ikke om en keiser. MEN hvis du er så J@#%£ fattig, så IKKE, ALDRI, NEVER be meg om penger/kjøpe ting for deg.  Går greit 1, 2 men ikke 3 eller 4 ganger. Har du lite, bruker du lite. Be a man for svarte.
 2. Bedreviteren. Ikke spør meg om hva foreldrene mine tjener. Ikke assume at JEG har råd til alt i verden. Det verste jeg hører er: Jeg: “åå, jeg vil ha de skoene. Men har ikke penger nå..” Han: “Har du vel!!!!!” &”¤(&/” Fordi jeg jobber, betyr ikke det at jeg svømmer i penger. Jeg JOBBER faktisk meg til de pengene, og ber ikke mamma og pappa slik DU gjør. (Ok dette skulle egentlig handle om generelt.. Ble litt carried away!)

Og når vi snakker om penger.. Har lest at jo mer penger man har, jo mer tiltrekkende er man. Men jeg for min del blir faktisk litt brydd og ukomfortabel når han absolutt skal spandere.. Så jeg er ikke slik old-fashioned om det interesserer noen!

No life

 1. Venner=borte. Det øyeblikket jeg blir viktigst for hans hverdag, det er det samme øyeblikket jeg ser meg ut rømingsveiene. Jeg vil ikke være den han avhenger av. Jeg trenger en som er sin egen, selvstendige person, (og ikke minst full av liv, med egne innspill, ideer, tanker osv!) også når vi er sammen! Hater forhold som ender i at de to samme personene bare bor i sin egen lille “love-verden”, hjemme hver helg i sofaen foran TV’en. Jeg vil nesten heller dø! Venner er VELDIG viktige, og ikke søren om han skal droppe dem for meg! Bro’s before ho’s. Og: Boys are whatever, friends are forever. :)

Dumhet.

 1. Brains.I need a smart man. Alt annet er turn-off x 100. Jeg vil ha en jeg kan diskutere palestinakonflikten med, en som ikke skriver interessant intrisankt, en som bruker komma, en som kan historie, en som kan geografi, en som kan matte.. I need a nerd. A hot nerd. <3

Ok sorry for avsporing.

(PS har brukt sånn CA. 2 timer på dette. Har jeg nevnt at 0 kommentarer på VGB er SYYYYKT turn-off?) ;)

chuckbass-argylesneer Perfecto (Chuck Bass/Ed Westwick)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

8 kommentarer

 1. MtB

  juni 26, 2010 at 3:44 am

  Det virker som du er en rimelig reflektert person, og sånn som jeg oppfatter det – så er egentlig tingene du nevner alminnelig folkeskikk… Dog – det finnes alltd de som ikke har fått med seg det- i så henseende må jeg jo takke for at du belyser temaet.

  Innlegget ditt mht. hygiene/tannhygiene var interessant. Er 100% enig i det du skriver – men mine observasjoner tilsier dog at hygiene/bra tenner slettes ikke er alfa & omega for en god del av dine med-kvinner/jenter. Har hatt en del venner/kjenninger opp gjennom tiden som har hatt en helt horribel tanngard / tvilsom hygiene, og de fleste har hatt noenlunde normale kvinnfolk. Lurer dog litt på hvordan tanker som beveger seg gjennom hodet deres når de kliner med 1 stk tanngard som mangler diverse tenner, samt inneholder en halv middag.

  Et godt ordtak i så henseende er: “La bikkjen pule – dæm e ikkje våres.”

  I likhet med deg, så synes jeg altså at en god tanngard er helt essensielt.. ser umiddelbart ned på folk som vasser rundt med manglende / dårlig vedlikeholdte tenner. Tenner er en meget viktig del av fasaden man presenterer omverdenen – og om den ser ut som søppel – ja da stempler man personen som akkurat det.

  Det er seff dyrt å gå til tannlegen – men man taper så mye mer på det i det lange løp om man velger å ignorere tennene sine – man beveger seg nedover til et helt annet sosialt sjikt.

  Har overhodet ikke noen overordnet moral å komme med når det gjelder innlegget mitt, men jeg kan jo alltids sitere hva jeg selv sa når en kompis av meg hadde fått seg kontaktlinser og spurte hva jeg syntes: “Ja du ser nu sjøl.”

  Først vil jeg si tusen takk for at du tok deg tid til å komme med en så utfyllende kommentar. Kjekt å lese!
  Og ja, man skulle tro at dette var allmenne ting som man egentlig skal ta for gitt, men believe me, jeg har sett alle disse punktene i skrekkende live! Tenner sier mye om en person, jeg er helt enig.. !

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Redneck

  juni 26, 2010 at 4:36 am

  Dette høres ganske greit ut. Men jeg er ikke så jævla smart, og jeg banner alt for mye :D

  Å ja…så har jeg jævla kort sveis :D Hæhæhæh!

  Hehe, nja, oppegående er du nå! Og det er allerede bedre enn de fleste;) Og sveisen har vel ikke såå mye å si vel? :-D Få se da? ? ? ?? ? hehehhe :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. FroekenFryd

  juni 26, 2010 at 7:16 am

  Hepp! Synes ikke det du kommer med her er støtende eller burde være det på noen-
  At man ønsker seg en herre eller pike som ikke trenger mors hjelp til å kle seg, som vasker seg og skifter undertøy og annettøy ofte nok til å kunne ferdes fritt i sosiale lag og som har noe å komme med mentalt, er slettes ikke overfladisk:)

  Personlig synes jeg herrer med litt kosemage er herlig, en som liker å spise god mat og som ikke ser ut som om han er helt besatt av å telle kalorier og som griner på nesen hver gang det blir satt noe annet enn proteinshake på bordet- kjæresten min trener 4-5 ganger i uken, men ser absolutt ikke ut som noen halvboler, det er så utrolig deilig:)

  Alle har forskjellig smak, men det du sier her er rett og slett at du vil ha en oppegående fyr, og det tyder jo bare på at du verdsetter deg selv nok til å kreve litt av han som skal ha deg;)

  Takk for det :D Må innrømme at jeg var litt “redd” jeg kom til å få kommentarer som “herregud, du vet ikke hva du snakker om”. Men jeg må bare si: Jeg er HELT enig med deg! Jeg elsker “kosemage”, litt å ta i. (Og mer å være gla’ i ;) ). Finnes ikke noe bedre :) Så lenge ikke kosemagen utvikler seg til noe større.. hehe :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Tangie

  september 30, 2011 at 1:52 pm

  This is the pfreect way to break down this information.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. xggnjnmvehj

  oktober 1, 2011 at 2:23 pm

  R4a6lL ydelttfpundd

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. kjwajmbrsd

  oktober 2, 2011 at 12:16 pm

  jlZs3l , [url=http://jinjumjhjzpv.com/]jinjumjhjzpv[/url], [link=http://lytrfqxnruey.com/]lytrfqxnruey[/link], http://winteeishlku.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. pjpvmwcap

  oktober 3, 2011 at 12:21 pm

  iDwzP6 aycioyfqygsc

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. nvolixwcge

  oktober 5, 2011 at 5:50 pm

  tEFD7j , [url=http://roypmtpxaalk.com/]roypmtpxaalk[/url], [link=http://hryymzblheyd.com/]hryymzblheyd[/link], http://mpghyauxaoiq.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00