Ord fra et menneske til et annet

Jeg har lyst til å dele et “dagens lille påminning” med dere.

Det høres kanskje litt rart ut, men jeg husker en gang jeg hadde skikkelig vond ørebetennelse. Og for deg som ikke har hatt det før; det er det jævligste jeg har opplevd rent fysisk. Hver natt var et reint helvete, kunne ikke sove på noen av sidene for det gjorde så inn i “@#&?+*¨ vondt. Jeg fikk aldri sove, bare lå i mamma og pappa sin seng og grein av ren smerte. Og da tenkte jeg på hvordan det hadde vært før jeg fikk betennelsen. Men jeg kunne nesten ikke huske det for man legger jo ikke merke til hvor BRA man har det før man mister det, ikke sant?? Og da ga jeg meg selv et stille løfte om at når jeg ble frisk så skulle jeg kjenne ordentlig etter på hvor deilig det var å ikke ha vondt i ørene. Sånn har det vært etter også. Jeg kan ikke kjenne at jeg har vondt en eneste plass!! Like vel plager jeg meg selv ved å tenke på de få tingene som kanskje ikke er 100 % perfekt i livet mitt. 

 TENK PÅ HVOR UTROLIG HELDIG DU ER! Du har livet i behold! Du er (forhåpentligvis) frisk og rask, du har to bein som kan både løpe og hoppe, du har to hender som kan skrive på tastaturet du har foran deg, (du gjør forhåpentligvis andre ting med hendene også!?) du har et hjerte som slår og en hjerne som kjenner ingen grenser annet enn det du velger skal puttes inn i den. Så folkens! Jeg vil be dere om å SKJERPE dere litt! Meg selv inkludert! Dra ut i verden, se kulturer, møt nye folk, ta sjanser, løp i regnet, lær deg piano eller gitar eller hva det er du sluttet med i 12års alderen men alltid har hatt en drøm om å spille. LEV! mens du enda kan! Og ikke minst; ta vare på de du bryr deg om!! Min livsfilosofi er å være snill mot ALLE jeg møter, så langt de ikke skader meg eller de/noe jeg er glad i, . Vær åpen for nye mennesker, vær kreativ, lag mat fra bunnen av, begynn å trene, og listen kan fortsette i det uendelige!!!!!

Ser du ikke hvor priviligert du er ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

7 kommentarer

 1. Alexandre Draighwith

  august 18, 2009 at 10:01 pm

  Jo, er enig i budskapet. Men når jenter/ kvinner skal beskrive det å realisere seg, så er det alltid og uten unntak å reise utenlands. Ikke noe galt i det, men det er en kvinnfolkting. Jeg skjønner ikke hvorfor utlandet og andre kulturer er så viktig å oppleve. Bare google det. Men du skjønner sikert ikke meg her; det blir vel omvendt. Piano, gitar osv.. bra! Men å løpe i regn. Kun en dramatisk metafor, eller også litt bokstavelig? Tror du mente det jeg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. rosaskyer

  august 18, 2009 at 11:26 pm

  hehehehe jeg lo litt nå jeg. for du har sikkert helt rett. det med utenlandsreiser og jenter. jaja, skrev det første som kom til meg. JEG personlig syntes at det å ha reist så mye som jeg har gjort har gitt meg utrolig mye ! Det kan være bare på flybussen, man får nye perspektiver på ting, man får tid til å tenke et sted utenom rutiner og hverdagen. Og man får se verden, skjønne hva som egentlig betyr noe. Sånn er det ihvertfall for meg.

  Det med å løpe i regn mente jeg ja, jeg ELSKER det. Finnes nesten ikke noe deiligere… nesten..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Star

  september 30, 2011 at 3:40 am

  You saved me a lot of halsse just now.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Olivia

  oktober 2, 2011 at 1:32 am

  Articles like this raelly grease the shafts of knowledge.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. zpusnwrk

  oktober 2, 2011 at 5:13 pm

  CVtzcU lumdifvccshg

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. wnhqkrh

  oktober 3, 2011 at 7:18 am

  Vw7YNS , [url=http://lzuolfzhasag.com/]lzuolfzhasag[/url], [link=http://xmmumcyusncv.com/]xmmumcyusncv[/link], http://yblczevrufme.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. oghkefe

  oktober 6, 2011 at 4:32 pm

  4lK7Ma , [url=http://uvgvjylbqvdr.com/]uvgvjylbqvdr[/url], [link=http://ivwwksenmigv.com/]ivwwksenmigv[/link], http://ftqlieoaoedd.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00